MECÀNICA DEL MEDI CONTINU EN L'ENGINYERIA

MECÀNICA DEL MEDI CONTINU EN L'ENGINYERIA. TEORIA I PROBLEMES RESOLTS (Libro en papel)

Editorial:
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA
Año de edición:
Materia
Ingeniería mecánica e industrial
ISBN:
978-84-10008-51-9
Páginas:
352
Encuadernación:
Rústica
-5%
29,50 €
28,03 €
IVA incluido
Disponible en 1 mes
Comprar

La mecànica del medi continu parteix de la mecànica de sistemes de partícules que interaccionen per donar lloc a un model material, sòlid o fluid, molt més genèric que el de sòlid rígid. La mecànica del medi continu evoluciona en dues direccions ben definides, la mecànica de sòlids deformables i la mecànica de fluids.

Aquest primer curs centrarà l’atenció només en els aspectes purament mecànics, i es deixarà per a cursos més avançats la interacció amb altres disciplines –la termodinàmica, la transferència de calor o l’electromagnetisme–, així com l’anàlisi detallada de la mecànica dels sòlids deformables i dels fluids i les seves aplicacions tecnològiques.

El principal objectiu del curs consisteix, doncs, a establir les bases físiques i matemàtiques comunes a totes aquestes disciplines sota un únic cos de doctrina. El text principal del llibre es completa amb més de 40 problemes resolts, plantejats com a proves d’avaluació en l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona.